Θεατρική παράσταση της ομάδας ΚΙΝΗΤΡΟΝ

DSC04201

DSC04204

Στις 21.00 άρχιζε η θεατρική παράσταση. Ένα τέταρτο σχεδόν πιο πριν, τα καθίσματα του θεάτρου σχεδόν γέμισαν… μαζί με τις καρδιές συνανθρώπων μας, που στην αδυναμία τους, εναπόθεσαν κάθε ελπίδα τους στη βοήθεια του διπλανού.

Στις 29.03.2014, η ομάδα «Κίνητρον»- Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης», ντυμένη με ένα διαφορετικό θεατρικό κοστούμι, το ανιδιοτελές ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο,  παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Στιγμές Γυναικών-Από τη Μήδεια του Ευριπίδη ως την Αντωνία του Ντάριο Φο» με κίνητρο την υποστήριξη του έργου του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.  Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκε φαρμακευτικό υλικό (αντιυπερτασικά, γαστροπροστασίας, αναλώσιμα, τεστ ΠΑΠ, ινσουλίνες κ.λ.π).

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλων όσων στηρίζουν ακόμα και την επιβίωσή τους σε αυτό το «βλέμμα» που έστρεψαν επάνω τους εκείνη τη βραδιά οι ηθοποιοί, οι συντελεστές της παράστασης, οι εμπνευστές της δράσης, αλλά και κάθε πολίτης/θεατής  που προσήλθε με συγκινητική αγάπη και ευαισθησία για το διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και εκ μέρους του ΜΚΙΕ για τη διάχυτη υποστήριξη που δέχθηκε, όχι μόνο στα εντυπωσιακά πολλά φάρμακα που συγκεντρώθηκαν, κυρίως σε ηθική ενθάρρυνση για το έργο του.

DSC04208

unnamed

Οι εθελοντές μας Ιωάννα Λυμπεροπούλου και Θάνος Γιαννόπουλος ευχαριστούν τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης και λένε λίγα λόγια για το έργο του ΜΚΙΕ

unnamed (3)

Οι εθελοντές μας έφυγαν με πολλές σακούλες και κούτες φαρμάκων από την εκδήλωση. Η χαρά είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους.

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*