Άλλη μια δωρεά από την Αυστραλία

image

Εθελοντές μας παραλαμβάνουν τα φάρμακα

Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν δεχόμαστε φάρμακα ως δωρεές, πόσο μάλλον όταν η δωρεά έχει γίνει από συμπατριώτη μας που ζει στην μακρινή Αυστραλία. Στις 27/06 γίναμε αποδέκτες μιας μεγάλης δωρεάς φαρμάκων από μέρους του και τον ευχαριστούμε θερμά! Το ότι το μήνυμα μας φτάνει τόσο μακριά και πολλοί Έλληνες μετανάστες στέλνουν βοήθεια από τόσο μακριά λέει πολλά.

Η απόφαση μας να μην δεχόμαστε χρήματα είναι συνειδητή και έχει να κάνει με το ότι δεν θέλουμε κανέναν να αμφιβάλει για το που πάει η βοήθεια του αλλά περισσότερο με το γεγονός ότι ο πολίτης που θέλει να βοηθήσει γίνεται κοινωνός του προβλήματος ενός άλλου συνανθρώπου του και μπαίνει στην διαδικασία να αγοράσει το φάρμακο που έχει ανάγκη και φυσικά να το φέρει ο ίδιος στο ιατρείο, με αποτέλεσμα να δει την όλη προσπάθεια μας αλλά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια του. Με αυτή την τόσο απλή διαδικασία η κοινωνία γίνεται σταδιακά μέρος της λύσης και αντιλαμβάνεται ότι μόνη της μπορεί να τα καταφέρει. Η μαγική λέξη αλλά και ιδέα είναι «αυτοοργάνωση».

Εμείς ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους δεκάδες πολίτες που μας φέρνουν φάρμακα κάθε βδομάδα, αλλά και όσους συνειδητά αντιστέκονται μαζί μας στην λαίλαπα που σαρώνει την κοινωνία μας.

Στην μακρινή Αυστραλία και στους συμπατριώτες μας στέλνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας.

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*