Άλλη μια μεγάλη δωρεά σε φάρμακα

Foto

Στις 16 Οκτώβρη είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε για πολλοστή φορά την ομάδα Forder-und Freundeskreis Elliniko e.V. Η ομάδα αυτή έχει συσταθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας ειδικά για να βοηθήσει το ιατρείο μας αλλά και άλλες αλληλέγγυες δομές υγείας στην Ελλάδα, όπως το Κοινωνικό Ιατρείο στη Κατερίνη, και παρουσιάζει εντυπωσιασκή δραστηριότητα. Διοργανώνει πλήθος δράσεων στο Αμβούργο με μοναδική επιδίωξη να μαζέψει χρήματα ώστε να αγοράσει φάρμακα και άλλα υλικά που έχουμε ανάγκη.

Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης κύριος Hinrich Stechmann αλλά και η φίλη μας κυρία Annette Rommig μας παρέδωσαν μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που μας είναι απαραίτητα, ως αποτέλεσμα των τελευταίων δράσεων τους. Αυτή η ανιδιοτελής αλληλεγγύη που μας αγκαλιάζει, είτε εντός της χώρας μας είτε από μακριά, μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Αποτελεί την ουσιαστική δικαίωση του αγώνα που δίνουμε για να μπορούν οι ανασφάλιστοι ασθενείς να έχουν δωρεάν πρόσβαση στην ιατρική φροντίδα και στα φάρμακα τους. Χωρίς την βοήθεια αυτή, το ΜΚΙΕ δεν θα είχε τα στηρίγματα να συνεχίσει την προσπάθεια του. Ως κοινωνικό ιατρείο δε διαθέτουμε καμία πηγή εσόδων πλην των δωρεών του κόσμου σε ιατροφαρμακευτικό και άλλο υλικό, αλλά και των εσόδων από τα μπαζάρ που διοργανώνουν οι φίλοι του ιατρείου μας.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την ομάδα ομάδα Forder-und Freundeskreis Elliniko e.V, και ειδικά την κυρία Annette Rommig, τον κύριο Hinrich Stechmann, αλλά και την ψυχή της όλης προσπάθειας, την κυρία Kalliopi Brandstäter.

 

Foto(1)

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*