Έκκληση για βοήθεια

sos_1

Νέα Ενημέρωση 26/02/2015:

Μας προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό όταν ο κόσμος ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις μας. Έτσι και αυτή την φορά καταφέρατε όλοι εσείς, να γεμίσετε το ιατρείο μας με πάνες, αφού ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων και εταιριών που ανταποκρίθηκαν κάλυψαν τις ανάγκες μας για τουλάχιστον ένα μήνα! Η έκκληση μας έφτασε μέχρι και το εξωτερικό! Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ μέσα από τις καρδιές μας. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας, ώστε κάθε πολίτης που ζητά την βοήθεια μας, να την λαμβάνει με αξιοπρέπεια και αγάπη.

+++

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Δυστυχώς λόγω της συνεχιζόμενης μεγάλης ζήτησης από τις οικογένειες που εξυπηρετούμε, κάνουμε έκκληση για παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάθε μήνα βοηθάμε περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και ήδη έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 3 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 37,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 16/02/2015

2 σχόλια στα “Έκκληση για βοήθεια
  1. Ο/Η Vassia Karkayanni Karabelia λέει:

    Bravo!!Les mots ne suffisent pas pour exprimer notre admiration et notre reconnaissance – pour votre travail et votre devoument tout au long de ces annees terribles de crise humanitaire.! Je partage largement votre appel et vous exprime encore une fois mon plus grand respcect. Vassia.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*