Τέσσερις νέοι και νέες βρέθηκαν σήμερα στο ΜΚΙΕ

20150630_174642

…και ξαφνικά μέσα στην αναμπουμπούλα των ημερών και το γκρίζο των όσων συμβαίνουν γύρω μας, το ιατρείο γέμισε φως και χαμόγελα. Τέσσερις νέοι και νέες από την Ελλάδα, τον Καναδά και την Ελβετία βρέθηκαν τυχαία στο ιατρείο την ίδια στιγμή.

Η Ιωάννα από την Ελλάδα βρέθηκε στο ιατρείο μας για να μας παραδώσει την διπλωματική της εργασία με θέμα «Το Σύστημα Υγείας και ο ρόλος των Κοινωνικών Ιατρείων κατά την διάρκεια της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Μέτρηση ικανοποίησης ασθενών στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου».

H Joanna από τον Καναδά ήρθε στο ιατρείο μας για να μας βοηθήσει εθελοντικά, την βρήκαμε σήμερα χωμένη στο φαρμακείο να ξεχωρίζει φάρμακα μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές μας.

Ο Guillaume και ο Hugo, μαθητές λυκείου στην Ελβετία, ήρθαν στην Ελλάδα και έτρεξαν πριν από λίγες μέρες σε Μαραθώνιο. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2,000 ευρώ – μαζί με τους συμμαθητές τους – ως δωρεές και σύντομα θα μας αγοράσουν φάρμακα. Είχαν έρθει σήμερα στο ιατρείο για να μας γνωρίσουν από κοντά.

Αυτοί οι τέσσερις νέοι βρέθηκαν όλοι μαζί την ίδια ώρα στο ιατρείο μας από καθαρή τύχη. Τύχη δική μας δηλαδή, γιατί μέσα στο γκρίζο των ημερών κατάφεραν να μας φτιάξουν την διάθεση και να μας κάνουν να χαμογελάσουμε. Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια που μας πρόσφεραν, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο και αμείωτο ενδιαφέρον να στηρίζουν τον συνάνθρωπο τους που έχει ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*