Μεγάλη επιτυχία είχε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Την Κυριακή 10/12/2017 διοργανώθηκε για άλλη μια φορά με πολύ μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο bazaar των εθελοντών και φίλων του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ). Η συγκεκριμένη δράση ήταν μια πολύπλευρη εορταστική προσπάθεια, που έφερε πιο κοντά εθελοντές και φίλους του ΜΚΙΕ, και έδωσε στιγμές χαράς σε πλήθος πολιτών που συμμετείχαν, αλλά παράλληλα ενίσχυσε και το έργο μας. Ήταν μια ευκαιρία για να στηριχτεί ο αγώνας του ιατρείου μιας και η δημοσιονομική ασφυξία και στον πολύπαθο τομέα της Υγείας, καθιστά απαραίτητη την ύπαρξη και τη συνέχιση του έργου του ΜΚΙΕ.

Από νωρίς πλήθος πολιτών προσήλθε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού και διασκέδασε αγοράζοντας διάφορα αντικείμενα όπως γούρια και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές, καθώς και πλήθος από χειροποίητα (κυρίως) είδη, φτιαγμένα με μεράκι από εθελοντές και φίλους του ΜΚΙΕ. Οι πολίτες που μας επισκέφτηκαν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διάλειμμα, για να πιούν ένα καφέ στο κυλικείο και να δοκιμάσουν τους σπιτικούς μεζέδες, που έφτιαξαν και πρόσφεραν εθελοντές και φίλοι του ΜΚΙΕ αλλά και τις νοστιμιές από τις ψησταριές μας.

Από τη γιορτή μας δεν έλειψε η παιδική Γιορτή, που όπως κάθε φορά ετοιμάζουν με αγάπη έμπειροι Παιδαγωγοί, «Φίλοι του ΜΚΙΕ». Σε διπλανή αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου τα παιδιά έπαιξαν, ζωγράφισαν, έφτιαξαν διάφορες κατασκευές και «ξεδώσαν» με παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις όπως face painting, κλόουν αλλά και με τη γιαγιά-Ρεγγίνα με τα παραμύθια και την παρέα των μουσικών που τα μάγεψαν. Στην αυλή του πολιτιστικού κέντρου τα περίμεναν φουσκωτά παιχνίδια!

Οι οικογένειες που μας επισκέφτηκαν έφεραν ως δείγμα αγάπης και αλληλεγγύης γάλατα, παιδικές τροφές αλλά και πάνες, που θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών-ασθενών που βοηθάει το ιατρείο μας.

Οι φίλοι και οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού σας ευχαριστούμε μέσα από τις καρδίες μας για την σημαντική στήριξη που προσφέρατε και ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες να έχουν χαρούμενες γιορτές με τις οικογένειες τους.  Το 2018 θα μας βρει για άλλη μια φορά να παλεύουμε για να τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.  Ευχόμαστε από τα βάθη της ψυχής μας η επόμενη χρονιά να είναι η τελευταία που θα χρειαστεί η κοινωνία τις υπηρεσίες μας.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*