Ένα πρόωρο βρέφος έχει ανάγκη βοήθειας

sos_1

Νέα ενημέρωση 02/02/2015: Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι τα γάλατα μαζεύτηκαν και το μωράκι θα είναι καλυμμένο για το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι να εξεταστεί και πάλι από γιατρό. Σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση ανταπόκριση σας!

+++

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Υπάρχει άμεση ανάγκη, από ένα βρέφος 3 μηνών που γεννήθηκε πρόωρα, για το γάλα Frisolac Post Discharge. Το παιδί έχει σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας – νεογνικό ίκτερο – υποθυροξιναιμία και πιθανή α – αιμοσφαιρνοπάθεια και μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «Αγία Σοφία», με πιθανή νεκρωτική εντεροκολίτιδα για περαιτέρω αντιμετώπιση. Μετά τους δύο μήνες το παιδί θα εξεταστεί πάλι στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση και συμβουλές για σίτιση. Για αυτούς όμως τους δύο μήνες έχουμε ανάγκη από 8 κουτιά (1 για κάθε βδομάδα) που κοστίζουν 14 ευρώ το ένα. Δυστυχώς η οικογένεια του αδυνατεί να τα αγοράσει και το βρέφος κινδυνεύει, ενώ παράλληλα η μητέρα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κάνει αιμοκάθαρση.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 3 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 35,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 30/01/2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*