Σάββατο 24/10, ραδιοφωνική εκπομπή του Μ. Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

ert-protoΤο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και οι εθελοντές του απέκτησαν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Η Αλληλεγγύη στον Αέρα» στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΡΤ).

Το Σάββατο 24/10 στις 15:00 – 15:30, και κάθε Σάββατο, θα μας ακούτε ζωντανά σε πανελλήνια εμβέλεια στις συχνότητες 91,6 και 105,8 στα FM.

Οι φίλοι ακροατές που θα μας ακούνε θα μπορούν να παρέμβουν στην εκπομπή μας μέσω του προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ (θα πρέπει υπάρχει λογαριασμός εκεί), τηλεφωνικά αλλά και με SMS και να μας ρωτάνε οτιδήποτε θέλουν.

Για πρώτη φορά η φωνή μας, αλλά και πολλών προσκεκλημένων που θα έχουμε στις επόμενες εκπομπές μας, θα ακούγεται «αναλλοίωτη» από ένα μεγάλο – και δημόσιο – Μαζικό Μέσο Ενημέρωσης όπως είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΤ).

Αυτό το Σάββατο το κεντρικό μας θέμα συζητήσης θα είναι η συμμετοχή των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων σε δράσεις για να βοηθηθούν οι πρόσφυγες.

Καλεσμένη μας στο στούντιο θα είναι η Ελένη Σωτηροπούλου, από το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο στα Πατήσια, με εμπειρία και δράση υπέρ των προσφύγων στη Χίο το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και τώρα στο Γαλάτσι.  Θα έχουμε και δύο τηλεφωνικές παρεμβάσεις, η μια από την παιδίατρο Βάνα Βαρβιτσιώτου από το Κοινωνικό Ιατρείο της Κορίνθου, θα μας μιλήσει για τις δράσεις στη Μυτιλήνη αλλά και στο Γαλάτσι,  και η δεύτερη παρέμβαση από την νοσηλεύτρια Μαρία Τοπαλίδου από το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, που πήρε μέρος στην αποστολή στο Καρα Τεπε Μυτιλήνης και η οποία τώρα βρίσκεται στην Ειδομένη.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

2 σχόλια στα “Σάββατο 24/10, ραδιοφωνική εκπομπή του Μ. Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού
  1. Ο/Η L’Enfant de la Haute Mer λέει:

    Δεν έχω ούτε facebook ούτε και tweeter!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*